Roy, Indonesien (Til salg)

Mød Roy fra Indonesien En dygtig og passioneret kunstner med store ambitioner og et kæmpe talent. Lige siden han var helt lille har han været vild med at tegne og male. Når de andre drenge i nabolaget spillede bold sammen, fordybede han sig i stedet i sine tegninger. Interessen for at tegne og male fortsatte i ungdommen, men forældrene pressede på. Han skulle vælge det sikre valg – en universitetsuddannelse. Det gjorde Roy også, men han kunne ikke slippe tanken om at leve af kunsten. Han ville fortryde det inderligt, hvis han ikke satsede alt på at nå drømmen.
Derfor sparede han op til en collegeuddannelse inden for kunst, som han også gennemførte. I dag forsøger han at leve af kunsten med sin egen lille butik og tilhørende atelier i Nusa Lembongan Det er langt fra nemt, men Roy ville aldrig undvære det. Når han maler og tegner, er han i en helt anden verden. Det er det bedste, han ved..
Er du interesseret i værket, og har du spørgsmål?
Jeg leverer personligt alle mine værker til kunden. Motiv: Roy Str. 150x200cm Ramme str: 154x204cm Ramme: Sort/sølvbørstet Materialebrug: Akryl/Spray