Marites, Filippinerne (Solgt)

Mød Marites fra Carbon City. En dygtig sælger, der vil gå langt for sine kunder og altid leverer den bedste kokosmælk. Hver morgen tager hendes søn ud for at hugge kokosnødder ned fra palmetræerne, som hun kan bruge i den lille bod, som hun har med rundt på Carbon Market. Hun ved, at den bedste kokosmælk kommer fra de nødder, som lige er hugget ned, fordi mælken er helt frisk og kølig. Marites vil dog helst undgå madspild og har brug for pengene, så kokosmælken bliver også solgt, selvom den er en dag gammel – men kun hvis den stadig lever op til hendes kvaliteteskrav.
Marites er utrolig omsorgsfuld, og hun nyder sælgerjobbet. Det giver hende nemlig mulighed for at være i kontakt med mange forskellige mennesker i løbet af en dag, og hvad de fortæller hende, glemmer hun ikke sådan lige. Når de faster kunder kommer forbi, spørger hun altid ind til, hvordan det går dem. Kunderne skal have en god følelse, når de går derfra, og Marites sælger kun kvalitets-kokosmælk – og det gør hun helt sikkert mange år endnu.
Er du interesseret i værket, og har du spørgsmål?
Jeg leverer personligt alle mine værker til kunden. Motiv: Marites Str. 150x200cm Ramme str: 154x204cm Ramme: Sort/sølvbørstet Materialebrug: Akryl/Spray