Hector fra Mexico City, Mexico
(Solgt)

Mød Hector fra Mexico City. En hårdtarbejdende kvindebedårer, der trods sin alder stadig er ung af sind. Hector arbejder som gadefejer og sørger altid for, at gaderne er pæne og rene. Han knokler hver dag og sætter en ære i at gå på arbejde.

Selv om Hector med en alder på 72 år er den ældste på jobbet, så kan kollegaerne ikke mærke aldersforskellen – men Hector er også ung af sind og har været aktiv hele sit liv. Han har aldrig været gift, selv om han er en rigtig charmør. Men hvis du spørger ham selv, så har han helt sikkert et barn i hvert eneste kvarter i byen. Selvtilliden stråler ud af Hector, og sådan har det altid været.

Da han var barn, var han street fighter – en af de bedste selvfølgelig – og hvis der havde været en fremtid i at være street fighter, var Hector sikkert aldrig blevet gadefejer.

Hector er ikke kun stolt af sit arbejde, han er også stolt af at være mexicaner. Trods den høje kriminalitet i området, så har Mexico noget, som ingen andre har. Mexicanerne er et hårdtarbejdende folk, der gør alt for at bevare både kulturen og mentaliteten. Værdier som Hector både sætter pris på og kan identificere sig med.

Har du spørgsmål til værket?
Motiv: Hector
Str. 150x200cm
Ramme str: 154x204cm
Ramme: Sort/sølvbørstet
Materialebrug: Akryl/Spray